Kijk Vooruit: slimmer sparen met ING Mobiel Bankieren-app

Thomas Haenen
6 juli 2016, 16:30
2 min leestijd
Kijk Vooruit: slimmer sparen met ING Mobiel Bankieren-app

De ING Mobiel Bankieren-app wordt vanaf deze week uitgebreid met Kijk Vooruit. De nieuwe functie  moet klanten beter inzicht bieden in hun toekomstige uitgaven en eventuele spaardoelen.

Lees verder na de advertentie.

ING Mobiel Bankieren voor Android

Kijk Vooruit kan klanten van  ING een indicatie geven van de uitgaven die ze de komende tijd te wachten staat. Vanuit de app van de bank zie je hoeveel geld je waarschijnlijk nog zult uitgeven in de weken die volgen. Daarbij worden niet alleen vaste uitgaven meegerekend; de bank doet ook voorspellingen op basis van je huidige uitgeefgedrag. De optie wordt vanaf deze week uitgerold in de Mobiel Bankieren-app van ING voor Android.

ING Kijk Vooruit met Mobiel Bankieren

Hoewel ING Kijk Vooruit vandaag lanceert, kan het even duren voor je de functie in jouw app terug ziet. De bank rolt de nieuwe functionaliteit de komende weken geleidelijk uit. Uiterlijk in augustus zouden alle klanten met Kijk Vooruit aan de slag moeten kunnen. ING zegt de komende tijd aandachtig naar feedback te luisteren om te zien hoe de feature verbeterd of uitgebreid kan worden. Voorlopig biedt de bank de optie alleen aan voor particuliere klanten.

ING Kijk Vooruit gebruiken

Zodra de functie beschikbaar is op jouw rekening, heb je de keuze uit verschillende voorspellingen van de ING. Zo is er een overzicht met vaste uitgaven, zoals je huur, hypotheek of enkele abonnementen. Je kunt ook kiezen voor voorspelde uitgaven op basis van eerdere betalingen. Als je regelmatig uit eten gaat, kan Kijk Vooruit die kosten alvast voorspellen voor de komende weken. Ook kun je kiezen voor een combinatie van de twee, waarbij je zowel voorspelde als vaste uitgaven in beeld krijgt. Er kan maximaal 35 dagen vooruit voorspeld worden.

Ben je ook benieuwd naar hoeveel er binnenkomt, dan heb je voorlopig pech. Voorspelde inkomsten worden vooralsnog niet getoond, dus je moet zelf even rekening houden met bijvoorbeeld je loon of toeslagen. Mocht je geen zin hebben in de voorspellingen van ING Kijk Vooruit, dan kun je de functie ook weer gewoon uitschakelen.

Download ING Mobiel Bankieren in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu