Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

ING Mobiel Bankieren-app vervangt TAN-codes met QR-codes

Lars Paymans
10 augustus 2016, 11:13
1 min leestijd
ING Mobiel Bankieren-app vervangt TAN-codes met QR-codes

Op je pc iets afrekenen met iDEAL is vanaf vandaag een stuk gemakkelijker geworden voor klanten van ING. De klassieke TAN-codes worden vervangen met QR-codes, die je met de Bankieren-app kunt inscannen.

Lees verder na de advertentie.

ING Mobiel Bankieren QR-codes vervangen TAN-code

De update voor de ING Bankieren-app is vanaf nu beschikbaar voor Android en iOS. Iedere keer als je vanaf nu iets op je laptop of pc afrekent, verschijnt er een nieuwe ‘Betalen met de Mobiel Bankieren-app’ knop in beeld. Door hierop te klikken kun je een QR-code genereren, die je met de ING-app voor Android kunt inscannen.

ing mobiel bankieren qr

Vervolgens kun je de betaling op je smartphone afronden, rechtstreeks vanuit de ING Mobiel Bankieren-app zoals je dat al jaren doet met betalingen op je smartphone. Met de update maakt ING de TAN-code dus overbodig, want je hebt geen SMS-bericht met een cijfercode meer nodig om je betaling nu af te ronden. De camera van je smartphone is nu voldoende.

Kijk Vooruit met de ING-app

Ook kunnen klanten van ING nu hun voordeel doen met de Kijk Vooruit-functie. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met dit overzicht gemakkelijk zien welke bedragen er de komende 35 dagen van je rekening afgeschreven worden. Een fijne functie, die je een beter inzicht geeft in je inkomsten en uitgaven. De update voor de ING Mobiel Bankieren-app is nu beschikbaar in de Google Play Store.

-> Download de ING Mobiel Bankieren-app in de Google Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu