Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

ING Mobiel Betalen: contactloos betalen met je Android-toestel

Gijs Ettes
30 november 2015, 9:26
1 min leestijd
ING Mobiel Betalen: contactloos betalen met je Android-toestel

ING startte afgelopen september als eerste in Nederland een test met contactloos betalen via een smartphone. Vanaf vandaag kan iedereen met een Android-toestel van deze functie gebruikmaken.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met ING Mobiel Betalen

Om contactloos te betalen met de ING-app heb je wel een toestel met nfc en Android 4.4 of hoger nodig. Daarnaast moet de Mobiel Bankieren-app geactiveerd zijn. Is dat het geval, dan kun je in de app de betaalrekening(en) selecteren waarmee je contactloos wilt betalen. Vervolgens kun je in winkels met een nfc-terminal contactloos mobiel betalen, tot een bedrag van 25 euro. Onderstaande video toont hoe dit in zijn werk gaat.

https://youtu.be/F7ATbXMQhD4

ING Mobiel Betalen is de eerste zes maanden gratis te proberen; daarna kost de functie 50 cent per maand per geactiveerde rekening. Wil je er geen gebruik meer van maken, dan kun je de dienst op elk moment uitschakelen. Voor studenten is ING Mobiel Betalen gratis. Wel moet je ouder dan 18 jaar zijn om de app te gebruiken. Deze is via onderstaande link te downloaden en is 15MB groot.

Download de Mobiel Betalen-app van ING in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu