De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

ING-app voorzien van fris nieuw design

Redactie
5 januari 2015, 16:11
1 min leestijd
ING-app voorzien van fris nieuw design

De officiële app van ING is voorzien van een nieuw design, dat lichter kleurt en frisser oogt. Ook is het overzicht van bij- en afschrijvingen een stuk verduidelijkt.

Lees verder na de advertentie.

ING Bankieren is één van de beste Android-apps die in Google Play te vinden is. De app werkt snel en stabiel, en ziet er ook nog eens fraai uit. Met de laatste ING update voor de Android-app blijft het menu dat vanaf de linkerkant naar binnen kan worden geschoven behouden, maar gaat het design verder helemaal op de schop.

ING update: fris nieuw design

Het nieuwe lichte design oogt fris en fruitig. Rekeningen en bij- en afschrijven nemen meer plek in en worden duidelijker op het scherm getoond. De belangrijkste opties en informatie kleurt oranje, de rest wit en zwart.

Daarbij blijft de scheiding tussen betaal- en spaarrekeningen en creditcards duidelijk, waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om je eigen iconen voor spaarrekeningen te kiezen. Enorm handig.

Een leuk detail is het menu-icoontje aan de linker bovenkant, dat verandert van drie streepjes naar een pijltje als het menu wordt uitgeschoven. Dit is door Google geïntroduceerd met Android Lollipop, en ING neemt deze standaard over.

Excuses voor de iOS-screenshots. De Google Play-screenshots zijn nog niet beschikbaar.

Download de update

De ING update is per direct beschikbaar in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.1 en hoger.

Download ING Bankieren in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's