De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Inputting+ maakt typen op je Android makkelijker

Wouter Nijsen
5 juli 2015, 13:16
1 min leestijd
Inputting+ maakt typen op je Android makkelijker

Inputting+ is een handige aanvulling op het toetsenbord van je Android. De app geeft je onder meer de mogelijkheid om geschreven teksten snel ongedaan te maken.

Lees verder na de advertentie.

Aanvulling op het toetsenbord

Bij  het typen op Android-smartphones zijn we afhankelijk van de software van het toetsenbord, en daar schort het nog wel eens aan. Niet voor niets duiken veel gebruikers Google Play in om een andere toetsenbord-app te downloaden. De nieuwe app Inputting+ wil je een handje helpen door enkele handige functies toe te voegen aan het toetsenbord.

Wanneer je Inputting+ hebt geïnstalleerd, verschijnt de app als zwevende bubbel boven het toetsenbord van je Android. Als je op de bubbel tikt, verschijnt er een apart schermpje met andere tools om hetgeen je getypt hebt te verbeteren. Zo kun je teksten zoeken, verplaatsen, ongedaan maken en herhalen. Dat werkt een stuk sneller dan wanneer je het handmatig moet doen.

Wel is het jammer dat Inputting+ (nog) niet met alle apps werkt. Zo kun je de applicatie bijvoorbeeld niet in verschillende browsers gebruiken. Het is daarom vaak maar de vraag of het tekstbubbeltje in een app verschijnt, wat vrij storend kan zijn.

Download Inputting+

Inputting+ werkt momenteel alleen op toestellen die draaien op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. De app is 3,1MB groot en momenteel als  bèta beschikbaar, maar al wel in Google Play te vinden. Het kan dus zijn dat je nog tegen gekke foutjes aanloopt. Inputting+ is gratis via onderstaande link te downloaden, als is er ook een Pro-versie beschikbaar. Die kun je middels een in-app aankoop aanschaffen.

Download Inputting+  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu