De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Instagram Direct bundelt nu berichtjes en tijdelijke foto’s en video’s

Erwin Vogelaar
11 april 2017, 19:11
2 min leestijd
Instagram Direct bundelt nu berichtjes en tijdelijke foto’s en video’s

Instagram rolt een Instagram Direct-update uit. Hiermee worden je normale tekstberichtjes gecombineerd met de tijdelijke foto’s en video’s.

Lees verder na de advertentie.

Instagram Direct-update

Instagram Direct heeft een flinke update gekregen. De tijdelijke foto’s en video’s die je naar vrienden stuurt worden vanaf nu gecombineerd met de normale tekstberichtjes. Voorheen werden de onderdelen in aparte secties opgedeeld. Hierdoor had je meerdere kanalen voor dezelfde persoon en dat is natuurlijk niet praktisch.

Om een tijdelijk bericht te sturen kies je voor Instagram Direct door op het hoofdscherm rechtsboven op het papieren vliegtuigje te tikken, of door naar links te swipen. Tik daarna op de nieuwe blauwe cameraknop onderin het scherm om een tijdelijke foto of video te maken. Als je klaar bent met filmen en versieren, tik je op de pijl om je creatie naar individuele vrienden of hele groepen te sturen. Je kunt ook in een gesprek op het cameraatje tikken om een tijdelijke foto of video te maken en te sturen naar de persoon waarmee je praat.

Krijg je een tijdelijk berichtje, dan zie je ze met een blauwe highlight in je inbox staan. Tik erop om de foto of video te bekijken. Je krijgt de kans om het tijdelijke bericht eenmaal opnieuw af te spelen. Als je dit doet, of als je een screenshot maakt, dan krijgt de ander daar een melding van. Je kunt ook zien dat iemand jouw tijdelijke bericht bekeken heeft. Instagram stelt dat Instagram Direct inmiddels door 375 miljoen mensen gebruikt wordt. Afgelopen november waren dat er nog 300 miljoen. Het bedrijf stelt nog meer updates voor Instagram Direct in petto te hebben.

Instagram downloaden

De nieuwste versie van Instagram download je gratis in de Play Store via onderstaande link. De update met het nieuwe Instagram Direct rolt vandaag en morgen uit.

Download Instagram in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu