Dit zijn de vijf nieuwe filters van Instagram

Redactie
17 december 2014, 10:41
1 min leestijd
Dit zijn de vijf nieuwe filters van Instagram

Instagram heeft zijn Android-app van een update voorzien, waardoor er voor het eerst sinds twee jaar weer nieuwe fotofilters beschikbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

De vijf nieuwe Instagram-filters maken onderdeel uit van de uitgebreide filtercollectie van Instagram. De app heeft fotofilters echt populair gemaakt, waarmee foto’s van een compleet ander uiterlijk kunnen worden voorzien. Instagram is met name bij jongeren erg populair.

Instagram filters: deze zijn er nieuw

De vijf nieuwe Instagram filters zijn  Slumber, Creama, Ludwig, Aden  en  Perpetua. In totaal biedt de app nu vijfentwintig fotofilters aan die gebruikers aan hun foto’s kunnen toevoegen. Hieronder kun je een voorbeeld van de nieuwe filters bekijken, die voornamelijk een soort retro-look aan de foto’s geven.

Instagram filters

Ook het toevoegen van een fotofilter gaat voortaan anders. In de onderste balk van Instagram wordt voortaan in plaats van de filters jouw fotootje mét de betreffende filter getoond. De filter wordt met de eerste letter aangeduid. Zo heb je direct een overzicht van de verschillende mogelijkheden met fotofilters.

Instagram filters

Daarnaast kun je fotofilters met de app-update rangschikken. Dit geeft je de mogelijkheid om filters die je niet gebruikt niet in het filteroverzicht te tonen, of de populaire Instagram filters helemaal vooraan te plaatsen.

Download Instagram voor Android

Instagram is gratis te downloaden in Google Play. De update wordt langzaam uitgerold, dus het is mogelijk dat je nog even op de update moet wachten.

Download Instagram in Google Play (gratis)

Laatste nieuws over Instagram

Bron: Instagram
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu