Eindelijk: Instagram laat je nu inzoomen op foto’s

Wouter Nijsen
2 september 2016, 13:28
1 min leestijd
Eindelijk: Instagram laat je nu inzoomen op foto’s

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het met de Instagram-app mogelijk om in te zoomen op foto’s. De optie wordt de komende week naar alle gebruikers uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

Instagram inzoomen op foto’s

Door de enorme populariteit van Instagram is het zo gek dat een inzoomfunctie zo lang op zich heeft laten wachten. Voorheen konden gebruikers al wel inzoomen door een alternatieve Instagram-app te gebruiken, maar in de officiële applicatie was dit dus niet mogelijk.

instagram inzoomen

“Vanaf vandaag kun je knijpen om te zoomen op foto’s en video’s in feed, profielen en in Explore. Duik diep in de lach van een schattige puppy of in elk detail van het nieuwe shirt van een vriend”, stelt Instagram in de aankondiging. “De afgelopen zes maanden zijn er een hoop spannende veranderingen voor Instagram gearriveerd, van een nieuw icoon tot langere video’s en zelfs een manier om alledaagse momenten te delen met Instagram Stories. En hoewel dingen veranderen, blijven we nog steeds gefocust op het verbeteren van de basis van Instagram.”

Instagram maakt bekend dat de komende weken iedereen de optie krijgt om in te zoomen. Dit doe je – net als in veel andere apps – door je vingers naar elkaar toe, of van elkaar af te vegen, waarmee je vervolgens details in beeld brengt. De wijziging wordt via de servers van Instagram uitgerold, dus je hoeft geen update te installeren. Wel is het goed om de laatste versie van de app te draaien. Via de onderstaande link kun je die downloaden.

Download Instagram in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu