De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Photo Grid: maak mooie fotocollages voor Instagram

Redactie
23 juli 2014, 19:02
1 min leestijd
Photo Grid: maak mooie fotocollages voor Instagram
Instagram meerdere foto

Wil jij ook graag bij Instagram meerdere foto’s in één afbeelding voegen? Het is namelijk een hype om meerdere foto’s in één Instagram-foto samen te voegen als een soort collage. Veel populaire Instagram-accounts maken gebruik van deze mogelijkheid en zij doen dat via een app. Wij kiezen Photo Grid uit, die volgens on de beste app is om bij Instagram meerdere foto’s in een collage samen te voegen.

Photo Grid laat je foto`s uit de galerij selecteren en deze in een grid plaatsen, om zo fraaie collages te maken van een gezellige stapavond of vakantie. Je zoveel schuiven in de collages als je wilt en zelf bepalen hoe elke afzonderlijke foto wordt weergegeven.

Lees verder na de advertentie.

Instagram meerdere foto’s in één met Photo Grid

Daarnaast kun je de kiekjes bijsnijden en voorzien van Instagram-achtige filters, achtergronden, teksten en stickers (zoals snorren en kroontjes). De mogelijkheden zijn uitgebreid, maar dankzij de overzichtelijke interface is PhotoGrid simpel in gebruik. De app is gratis te downloaden en wordt ondersteund door advertenties die je, door de vliegtuigmodus in te schakelen, kunt omzeilen.

Zoals je ziet is bij Instragram meerdere foto’s in één afbeelding voegen heel eenvoudig. Zelf proberen? Hieronder kun je de app downloaden.

Download Photo Grid in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu