Zo pas je met Instagram Remix de foto’s van je vrienden aan
Lars Paymans
instagram

Instagram

Gratis

Je eigen foto’s bewerken is met Instagram een koud kunstje, maar wist je dat je ook de kiekjes van je vrienden kunt aanpassen? Dankzij een nieuwe update is dit vanaf vandaag mogelijk. En wij laten zien hoe.

Zo werkt Instagram Remix

In een poging om mensen meer privéberichten te laten sturen via Instagram, heeft het bedrijf een leuke nieuwe functie toegevoegd. Met Instagram Remix bewerk je met een druk op de knop de foto die een vriend je net gestuurd heeft.

Deze foto wordt vervolgens veranderd in een sticker, zodat je er zelf mee op de foto kunt, of er simpelweg iets op kunt tekenen voordat je hem terugstuurt.

Instagram Remix

De foto’s van je vrienden aanpassen doe je zo

  1. Open je Instagram privéberichten;
  2. Tik op een foto om hem te selecteren;
  3. Tik vervolgens op het camera-icoontje onderin beeld;
  4. Stel een reactie samen met een eigen foto, of teken op de bestaande foto van je vriend;
  5. Verstuur de foto om het bewerkte exemplaar aan je vriend te laten zien.

Naast Instagram Remix kun je vanaf versie 24 van de app ook instellen of een privébericht opnieuw geopend kan worden, of maar eenmalig kan worden bekeken. Door het opnieuw afspelen toe te staan, krijgen de personen waar je het bericht naar stuurt meer tijd om naar je creatie te kijken. De update voor Instagram die deze twee functies toevoegt is inmiddels voor iedereen beschikbaar in de Play Store. De app is gratis, en werkt op alle recente Android-smartphones.

Download Instagram in de Play Store (gratis)

Lees meer over Instagram

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.