De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Instagram-app sneller en mooier na laatste update

Gijs Ettes
12 maart 2014, 8:03
1 min leestijd
Instagram-app sneller en mooier na laatste update
Instagram update

De Instagram update die sinds kort beschikbaar is, frist het design van de social media-app op, maakt deze de helft kleiner qua omvang en zorgt er ook nog eens voor dat de app sneller laadt. Met het redesign wil Instagram ervoor zorgen dat de app altijd dezelfde ervaring biedt, ongeacht van welk Android-toestel je gebruikmaakt.

Pictogrammen en menu-items krijgen dankzij de Instagram update dan ook een likje verf, waardoor de app wat strakker oogt en nog gemakkelijker in gebruik is. Daarnaast moeten foto’s en video’s met het nieuwe design meer naar voren komen. Toegegeven, de wijzigingen zijn niet enorm, maar ze dragen wel bij aan de snelheid en overzichtelijkheid van Instagram.

Lees verder na de advertentie.

Het delen van foto’s en later ook video’s is door Instagram compleet veranderd. De app introduceerde als één van de eersten filters, die elk lelijk kiekje in een mooie foto veranderden. De meest populaire filters zijn Lo-Fi (16 procent), X-Pro II (12 procent), Amaro (11 procent) en Hudson (10 procent). Daarmee zijn de filters die de kleuren flink op de schop nemen en versterken, dus het populairst. Instagram-gebruikers vinden het filter Hefe echter de fijnste: dit krijgt gemiddeld de meeste likes.

Bekijk ook onze tips voor de Instagram Android-versie!

Instagram update downloaden

De Instagram Android-app is gratis in Google Play te downloaden. De app wordt regelmatig van updates voorzien waardoor deze steeds meer features krijgt.

Download: Instagram (gratis)

Het laatste nieuws over Instagram

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu