Instagram voor Android nu beschikbaar

Redactie
3 april 2012, 17:49
1 min leestijd
Instagram voor Android nu beschikbaar
instagram android

Instagram voor Android is zojuist beschikbaar gekomen in de Google Play Store. Met Instagram kun je foto’s voorzien van een fraai filter, zodat een doodgewone foto opeens heel bijzonder wordt. Instagram was al beschikbaar op het iPhone-platform en groeide daar uit tot een van de meest populaire apps, met diverse spin-offs waarbij je de foto’s bijvoorbeeld op mokken en kalenders kunt laten afdrukken. Instagram liet vele maanden geleden al doorschemeren dat een Android-versie van de foto-app eraan zat te komen.

Het mooie van Instagram is dat de filters en de online opslagruimte voor foto’s gratis te gebruiken zijn. Naast de fotofilters is er ook een Lux-functie, te herkennen aan een zonnetje. Hiermee kun je de kleuren van een gemaakte foto opfrissen. Vanuit de app kun je meteen delen op Facebook, Twitter, Tumblr en Foursquare. Instagram voor Android werkt op Android 2.2 en hoger en ondersteunt zowel de camera aan de voorkant als aan de achterkant van toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Vrienden zien jouw foto’s in de fotostroom binnen de app. Ze kunnen erop reageren en met een ‘like’ aangeven dat ze de foto mooi vinden.

Downloaden: Instagram voor Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu