Instagram voor Android nu te installeren op microSD-geheugenkaart

Redactie
7 april 2012, 10:06
1 min leestijd
Instagram voor Android nu te installeren op microSD-geheugenkaart
instagram android

Drie dagen geleden kwam Instagram voor Android uit en nu is er al een update. In versie 1.0.3 is het mogelijk om de app op je microSD-geheugenkaartje te installeren. Dat is handig voor mensen die weinig interne opslagruimte hebben in hun Android-toestel. Ook is de ondersteuning voor tablets en Wi-Fi-apparaten uitgebreid. De update lost ook meteen een audioprobleem op, dat optrad tijdens het maken van een foto. Instagram is al 1 miljoen keer gedownload.

Lees verder na de advertentie.

Ook handig: Instagrille voor Windows

Ben je trouwens gefrustreerd dat Instagram alleen op je smartphone werkt, dan is er nu Instagrille voor Windows. Deze app brengt de meestgebruikte Instagram-functies naar het Windows-platform. Het enige wat je niet kunt doen is foto’s uploaden, maar je kunt wel door de foto’s van jezelf en anderen bladeren, mensen volgen en ontvolgen, likes en commentaar geven op foto’s.

Instagrille is gemaakt door SweetLabs, een bedrijf dat allerlei apps ontwikkelt op basis van HTML5. Ze doen dit onder de overkoepelende naam Pokki, waar inmiddels al 150 apps te vinden zijn. Instagrille is één daarvan. Instagram zelf lijkt geen plannen te hebben om desktopsoftware uit te brengen of de fotostroom beschikbaar te stellen via de website. Instagrille komt later dit jaar ook beschikbaar op de Mac.

Downloaden: Instagram (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu