De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Instant Translate laat je sneller vertalen met je Android

Jarno Stinissen
23 december 2015, 12:25
1 min leestijd
Instant Translate laat je sneller vertalen met je Android

Met Instant Translate vertaal je woorden of zinnen van en naar 90 verschillende talen. Handig  is dat de app je ook helpt met synoniemen en de uitspraak.

Lees verder na de advertentie.

Vertalen met Instant Translate

Google Translate is verreweg de bekendste vertaal-app voor Android, maar dat betekent niet dat er geen goede alternatieven zijn. Het nieuwe Instant Translate daar een goed voorbeeld van. De app ondersteunt meer dan 90 talen (waaronder Nederlands) en gebruikt de database van Google. Je selecteert talen door op de vlaggetjes onderin te tikken en met het knopje in het midden verwissel je de twee talen. In het tekstvak onderin tik je een woord of zin. Net als in Google Translate kun je direct de uitspraak beluisteren.

Om je verder op weg te helpen toont Instant Translate synoniemen voor een woord, waarbij ook weer een vertaling staat. Handig is dat de app standaard je vertaalgeschiedenis bijhoudt. Zo hoef je nooit twee keer hetzelfde woord te vertalen. Daarnaast kun je zoeken binnen je geschiedenis, ook zonder (mobiele) internetverbinding. Voor het vertalen zelf heb je wél internet nodig.

Instant Translate downloaden

Instant Translate is gratis via onderstaande link te downloaden. De app weegt 2,9MB en werkt op alle apparaten met Android 4.0.3 of nieuwer.

Download Instant Translate in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu