De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Instant: nieuwe app toont je smartphonegebruik (en meer)

Wouter Nijsen
15 februari 2015, 13:18
2 min leestijd
Instant: nieuwe app toont je smartphonegebruik (en meer)

Instant pakt functionaliteiten van vergelijkbare apps en brengt deze samen in één handige applicatie. Zo weet je altijd  hoe vaak je je smartphone pakt en hoeveel meters je dagelijks aflegt.

Lees verder na de advertentie.

Instant laat je allerlei zaken  bijhouden

Er staan  veel apps in Google Play die in staat zijn om bepaalde gegevens bij te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Appdicted, die je app-gebruik in kaart brengt, en de vele fitness-apps die je dagelijkse beweging bewaren. Instant brengt dit en nog veel meer samen in één app. Hierdoor is het niet meer nodig om meerdere  apps te gebruiken en dat is wel zo handig.

Wanneer je Instant voor het eerst opstart, valt direct de overzichtelijke interface en het fraaie  uiterlijk op. Dat laatste komt door het gebruik van het Material Design, waardoor de app er op simplistische wijze erg mooi  uitziet. Bovenin de app zie je een drietal zaken die worden bijgehouden: hoelang je je smartphone hebt gebruikt, hoevaak je ‘m hebt ontgrendeld en je dagelijkse beweging in minuten.  Om hier tussen te schakelen, dien je op de pijltjes te tikken.

Instant  geeft ook inzicht in je app-gebruik, maar in de gratis versie blijft dit helaas beperkt. Wel is er de mogelijkheid om middels een in-app-aankoop van 1,08 euro uitgebreidere functies  te activeren.

Als gezegd is Instant in staat om je dagelijkse beweging en fitnessactiviteiten in kaart te brengen. Dit doet de app voornamelijk aan de hand van simpele overzichten in de applicatie zelf. Daarnaast  is Google Fit geïntegreerd, zodat je je gegevens kunt overzetten naar het handige gezondheidsplatform van Google. Uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde zaken met je vrienden of familie te delen. Dit doe je met het knopje rechtsboven via e-mail, bluetooth of WhatsApp.

Tot slot is de widget van Instant het vermelden waard. Deze is erg handig en laat je gemakkelijk activiteiten volgen, die je vervolgens ook op een rijtje kunt zetten.

Download Instant voor Android

Lijkt Instant je wel wat, dan kun je de app via onderstaande link gratis  downloaden. Voor de installatie is Android 4.0 of hoger en 2,3MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Download Instant in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu