De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Later-lezen-app Instapaper is voortaan gratis te gebruiken

Redactie
22 september 2014, 15:01
1 min leestijd
Later-lezen-app Instapaper is voortaan gratis te gebruiken
instapaper

Instapaper, de populaire later-lezen-app, is voortaan gratis in Google Play te downloaden. De app, waarvoor je normaliter moest betalen, heeft zijn premium-dienst als abonnement beschikbaar gesteld. Voor 3 dollar per maand kun je een abonnement nemen op de premium diensten van Instapaper. De premium-dienst biedt onder andere een volledige zoekfunctie voor de tekst, ongelimiteerde highlights in de tekst aanbrengen en tekst naar spraak omzetten.

Instapaper is een van de meest populaire tools op de iPhone voor het offline lezen van langere artikelen. Met Instapaper kun je snel artikelen opslaan die je tegenkomt, maar waar je niet meteen tijd voor hebt om te lezen. De app slaat webpagina`s op in tekst only-formaat zodat je zonder afleiding kunt lezen.

Lees verder na de advertentie.

Instapaper helemaal gratis

Je hebt geen internetverbinding nodig om de artikelen te lezen en je kunt ook lettertype, helderheid, afstand tussen de regels en de marges aanpassen. Wil je `s nachts lezen, dan kan dat ook: er is een speciale, donkere nachtmodus.

Het is daarbij mogelijk om een eigen profiel aan te maken, artikelen die je hebt opgeslagen te delen en te bekijken wat je vrienden hebben opgeslagen.

Download

Instapaper is gratis te downloaden in Google Play.

Download Instapaper in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu