Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

InstaWeather Pro: populaire app tijdelijk voor minder dan een euro

Gijs Ettes
11 augustus 2013, 16:24
1 min leestijd
InstaWeather Pro: populaire app tijdelijk voor minder dan een euro
instaweather pro

InstaWeather is een van de nieuwere rages op sociaal netwerk-gebied. Of het een blijvertje is, durven we nu nog niet te zeggen, maar de Pro-versie van de populaire app is in ieder geval tijdelijk circa een euro goedkoper gemaakt.

InstaWeather is een app die het huidige weer over een Instagram-foto plaatst, zodat iedereen kan zien hoe goed of slecht je het momenteel hebt op dat gebied. Deze foto’s zijn uiteraard te delen via Facebook, Twitter en Instagram.

Lees verder na de advertentie.

Voordelen van InstaWeather Pro

instaweather

De betaalde variant van InstaWeather biedt enkele voordelen ten opzichte van zijn gratis variant. Je hebt bijvoorbeeld meer skins om uit te kiezen die je over je kiekjes kunt plaatsen, de Pro-app wordt eerder bijgewerkt, het watermerk is te verwijderen, er zijn geen reclames en volgens de app-beschrijving zijn er verschillende opties die je anders niet zou hebben.

Momenteel kun je al deze functies voor 87 eurocent op je Android-smartphone of -tablet krijgen. Het moet echter wel vermeld worden dat de app soms nog last heeft van enkele haperingen en dat het weer niet altijd helemaal up-to-date is.

Maar, als bezitter van InstaWeather Pro ben je wel een van de eersten die deze euveltjes verholpen ziet worden.

Download: InstaWeather Pro (€0,87)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu