De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Integreer jouw LinkedIn-contacten met Connectin

Redactie
26 september 2010, 14:07
1 min leestijd
Integreer jouw LinkedIn-contacten met Connectin
connectin

Er is nog geen officiële LinkedIn-applicatie uitgebracht, waardoor het nog niet mogelijk is om jouw LinkedIn-contacten te bekijken op een Android-telefoon. Er is gelukkig een alternatieve oplossing verschenen in de Android Market. Met de applicatie Connectin kun je foto’s, telefoonnummers en statusupdates van LinkedIn-contacten synchroniseren met je Android-telefoon.

Wanneer je de applicatie hebt gekocht, dan moet je eerst jouw LinkedIn-gegevens invullen. Ga naar ‘Instellingen’ -> ‘Accounts en synchronisatie’ en klik op ‘Account toevoegen’. Vervolgens verschijnt LinkedIn in het lijstje.

Om je contacten te zien, moet je naar jouw Contacten-applicatie gaan. In deze applicatie kun je via Instellingen jouw LinkedIn-contacten weergeven of uitsluiten.

Lees verder na de advertentie.

Heb je een Android-telefoon met Sense? Dan moet je de applicatie ‘Contacten zoeken’ gebruiken. Typ een naam in en je krijgt de contactgegevens van de LinkedIn-contactpersoon te zien.

Connectedin kost 0,99 dollar. Aanschaffen kan via de Android Market door de onderstaande barcode te scannen of door vanuit de Android-browser hier te klikken.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu