Integreer jouw LinkedIn-contacten met Connectin

Redactie
26 september 2010, 14:07
1 min leestijd
Integreer jouw LinkedIn-contacten met Connectin
connectin

Er is nog geen officiële LinkedIn-applicatie uitgebracht, waardoor het nog niet mogelijk is om jouw LinkedIn-contacten te bekijken op een Android-telefoon. Er is gelukkig een alternatieve oplossing verschenen in de Android Market. Met de applicatie Connectin kun je foto’s, telefoonnummers en statusupdates van LinkedIn-contacten synchroniseren met je Android-telefoon.

Wanneer je de applicatie hebt gekocht, dan moet je eerst jouw LinkedIn-gegevens invullen. Ga naar ‘Instellingen’ -> ‘Accounts en synchronisatie’ en klik op ‘Account toevoegen’. Vervolgens verschijnt LinkedIn in het lijstje.

Om je contacten te zien, moet je naar jouw Contacten-applicatie gaan. In deze applicatie kun je via Instellingen jouw LinkedIn-contacten weergeven of uitsluiten.

Lees verder na de advertentie.

Heb je een Android-telefoon met Sense? Dan moet je de applicatie ‘Contacten zoeken’ gebruiken. Typ een naam in en je krijgt de contactgegevens van de LinkedIn-contactpersoon te zien.

Connectedin kost 0,99 dollar. Aanschaffen kan via de Android Market door de onderstaande barcode te scannen of door vanuit de Android-browser hier te klikken.

Via: Android Central

Categorie: Sociaal

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's