De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Intelligent Keylock Unlocker weet wanneer telefoon uit je broekzak is

Redactie
11 februari 2011, 19:20
1 min leestijd
Intelligent Keylock Unlocker weet wanneer telefoon uit je broekzak is

Een lockscreen of niet: waar geef jij de voorkeur aan? Een telefoon zonder lockscreen is snel op te starten, maar de kans bestaat dat je telefoon een eigen leven gaat leiden en allerlei mensen opbelt in je broekzak. Een telefoon met lockscreen doet dit niet, maar het is wel irritant om voortdurend hetzelfde patroon op het scherm te tekenen. Intelligent Keylock Unlocker combineert het beste van beide werelden en wordt ook wel het eerste intelligente lockscreen genoemd. De applicatie maakt gebruik van de nabijheidssensor om te controleren waar de telefoon zich bevindt: in de broekzak of in de palm van een hand.

Stel, de telefoon zit in een broekzak, dan registreert de nabijheidssensor dit. Wanneer de telefoon per ongeluk wordt aangezet, dan activeert de applicatie een lockscreen.

Lees verder na de advertentie.

Als de nabijheidssensor geen objecten in de nabije omgeving kan ontdekken, dan zal de applicatie geen lockscreen activeren en kunnen gebruikers hun telefoon direct ontgrendelen.

De applicatie is gratis te downloaden, dus geef het een kans! Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu