Intermediair brengt vacature-applicatie voor Android uit

Redactie
19 april 2010, 11:48
1 min leestijd
Intermediair brengt vacature-applicatie voor Android uit
android intermediair

Intermediair heeft vandaag een mobiele applicatie voor Android én iPhone uitgebracht. Met de applicaties kun je de vacaturedatabase doorzoeken en carrièreadviezen raadplegen. De applicatie is in samenwerking met yoMedia gemaakt en is de eerste stap van Intermediair op mobiel. Uit onderzoek onder lezers en websitebezoekers bleek medio 2009 dat zij de behoefte hadden om mobiel vacatures en carrière-informatie te raadplegen. Dat is nu gelukt: hoogopgeleiden kunnen in de applicatie zoeken aan de hand van locatie, trefwoorden, functie en branche.

Ook vind je er tips over netwerken, solliciteren en het maken van een cv. De arbeidsmarktexperts van Intermediair geven advies zodat je op weg naar je sollicitatiegesprek nog even snel de laatste tips kunt raadplegen.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie is een eerste versie, waarmee de vacaturekrant/site wil leren wat er werkt bij de gebruikers. Op basis daarvan zullen ze de apps voortdurend aanpassen. Zoek in de Android Market naar ‘intermediair’ of scan onderstaande QR-code.

android intermediair

Hieronder zie je een demofilmpje van de app (helaas niet op een Android-toestel):

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's