De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Into The Circle: verslavende game met een rustgevende toon

Wouter Nijsen
21 juni 2015, 11:10
2 min leestijd
Into The Circle: verslavende game met een rustgevende toon

Into The Circle is geen game die veel nieuws doet, maar door de simpele gameplay is het spelletje ontzettend verslavend. De rustgevende grafische stijl en soundtrack maken de game echt de moeite waard.  

Lees verder na de advertentie.

Simpel maar verslavend

Into The Circle lijkt op het eerste gezicht een simpel spelletje, maar is eigenlijk meer dan dat. De bedoeling is van de game is vanaf het begin heel duidelijk: je moet een balletje van zone naar zone schuiven, waarbij je dit zo nauwkeurig mogelijk moet doen. Into The Circle heeft qua spelopzet dus wat weg van curling.

Je schiet het balletje door het  pijltje (dat de richting aangeeft) naar een zone  te richten en vervolgens de kracht waarmee je schuift handmatig te bepalen. Dat doe je door je vinger  op het scherm te houden, waarna je kunt loslaten zodra  je het balletje wilt wegschieten. Niet heel ingewikkeld dus, maar hierdoor is de game behoorlijk verslavend en leuk om telkens weer op te pakken.

Opvallend aan Into The Circle is de simplistisch, maar fraaie vormgeving. De game speelt met lichte kleuren en zachte schaduwen. Dit gecombineerd met de rustgevende muziek en geluidseffecten zorgt ervoor dat het spel echt een eigen smoel heeft. Ook is er geen timer aanwezig, waardoor er binnen de game geen tijdsdruk is.

Er is verder genoeg te doen in Into The Circle. Zo zijn er meer dan 120 missies om te voltooien, waarmee je nieuwe balletjes en animaties vrijspeelt. Denk je dat je goed genoeg bent, dan kun je online tegen andere mensen spelen om uitdagingen te voltooien.

Into the Circle voor Android downloaden

Je moet Into The Circle dus zeker eens proberen. Door de simpele maar verslavende gameplay is het spel ideaal wanneer je even niks te doen hebt. Into The Circle is in principe gratis, maar bevat wel in-app aankopen. Via de link hieronder is de game te downloaden. Voor de installatie is Android 2.3 of hoger en 23MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Download Into The Circle in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu