InvisiBright: helderheid scherm aanpassen vanuit iedere app

Redactie
31 juli 2011, 17:21
1 min leestijd
InvisiBright: helderheid scherm aanpassen vanuit iedere app

De meeste Android-gebruikers passen de helderheid van hun telefoonscherm waarschijnlijk niet aan, maar laten dit automatisch door de telefoon zelf doen. Soms is het echter handig om de helderheid toch zelf aan te passen, maar hiervoor moet je dan in de instellingen van je telefoon gaan zoeken. Met InvisiBright kun je in elke app handmatig de helderheid aanpassen, zonder dat je hiervoor de app hoeft te verlaten.

Als je de zoekknop op je Android-telefoon lang ingedrukt houdt, activeer je de app. Door omhoog of omlaag te vegen op de rechterkant van het scherm verander je de helderheid. Druk je op de linkerkant van het scherm dan verlaat je InvisiBright weer. De helderheid is ook te veranderen door je telefoon te kantelen (tilten). Je kunt ook via de notificatiebalk of met een widget de applicatie openen.

Lees verder na de advertentie.

InvisiBright is voor €1,05 euro te downloaden in de Android Market. Er is ook een gratis versie van de app met reclame, maar deze biedt niet de mogelijkheid om de applicatie te openen door de zoekknop lang indrukt te houden en heeft geen widget. Je hebt minimaal Android 2.2 nodig om de app te kunnen installeren.

Downloaden via Android Market: InvisiBright Pro (€1,05)

Downloaden via Android Market: InvisiBright Free (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu