De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

iO: bijzondere puzzelgame speelt met snelheid en massa

Wouter Nijsen
10 juni 2015, 19:11
1 min leestijd
iO: bijzondere puzzelgame speelt met snelheid en massa

iO is de tofste puzzelgame die je deze week speelt. Het spel combineert lastige puzzels met een fraaie grafische stijl.  Daarnaast speelt het met snelheid, omvang en massa. Lees er hier alles over.

Lees verder na de advertentie.

Puzzelen in een fraaie spelwereld

iO is een fijne puzzelgame die al langere tijd voor iOS beschikbaar is, maar onlangs uitkwam en flink verbeterd werd voor Android. Het spel is het best te omschrijven als een minimalistische puzzelgame, waarbij het de bedoeling is om een balletje van punt A naar B te brengen. Dat doe je door te spelen met de snelheid, de grootte van het balletje te veranderen en goed te timen. Vooral dat laatste is erg pittig, omdat de levels soms lastig  in elkaar steken.

iO valt verder op door de toffe grafische stijl die het spel hanteert. Je speelt in een zwarte spelwereld waarbij de aanwezige puzzelelementen een soort neonkleur hebben. Ook tof is de soundtrack, die de game een aparte en rustige sfeer meegeeft. Je ziet duidelijk dat er veel tijd in iO is gestoken.

Omdat iO al enige tijd voor andere platformen beschikbaar is, is het spelletje voorzien van dezelfde besturing, die is geoptimaliseerd voor touch. Hierdoor heb je het balletje altijd in controle, ook wanneer de levels erg complex zijn. Het spel biedt verder genoeg speluren, aangezien er meer dan 225 verschillende levels aanwezig zijn.

iO voor Android downloaden

iO is via onderstaande link voor 3,99 euro te downloaden uit Google Play. De game werkt met Android 4.3 of hoger en vereist 61MB aan vrije opslagruimte voor de installatie.

Download iO in Google Play (3,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu