iOS 7 Launcher voor Android: verander je Android in een iPhone

Redactie
29 maart 2014, 15:01
1 min leestijd
iOS 7 Launcher voor Android: verander je Android in een iPhone
iOS 7 Launcher

Eén van de tofste features van Android is dat het mobiele besturingssysteem van Android zo enorm cutomizable is. Ofwel: als jij het uiterlijk van je Android niet leuk vindt, dan installeer je gewoon een app die het uiterlijk verandert. Zo simpel als wat. En zelfs als jij jouw Android op een iPhone wilt laten lijken, is dat gewoon mogelijk.

Met iOS 7 Launcher tover je jouw Android in één keer om tot een iPhone met de laatste versie van Apples mobiele besturingsysteem: iOS 7. De app verandert alles: van de achtergrond tot het lockscreen en natuurlijk de kenmerkende indeling van rechthoekige iconen in een strak raster.

Lees verder na de advertentie.

iOS 7 Launcher

Het lockscreen wordt veranderd in die van de iPhone, met de kenmerkende klok en het ‘slide to unlock’-gedeelte waarbij je omhoog moet swipen om de telefoon te ontgrendelen. Daarnaast zijn de standaard-iconen van Apple aan iOS 7 Launcher toegevoegd, waardoor bijvoorbeeld apps als SMS, Google Play en de browser door de iOS-iconen worden vervangen.

Via het instellingenmenu kun je verschillende onderdelen van iOS 7 Launcher aanpassen, zoals het activeren of deactiveren van het lockscreen, de statusbalk of de notificatiebalk. Daarnaast is het mogelijk om een pincode in te stellen en de datumnotatie aan te passen.

Download

iOS 7 Launcher is gratis te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download: iOS 7 Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu