Dit is de opvolger van Flappy Bird: het meedogenloze Ironpants

Redactie
11 februari 2014, 15:42
1 min leestijd
Dit is de opvolger van Flappy Bird: het meedogenloze Ironpants
ironpants android

Nu Flappy Bird uit Google Play is gehaald, zoekt iedereen naar een opvolger. En er is één heel geschikte kandidaat: Ironpants, die zelfs door de Flappy Bird-maker is benoemd tot de opvolger van de populaire game.

De Ironpants Android-game hanteert hetzelfde principe als Flappy Bird, maar is geen simpele kopie zoals de vele Flappy Bird alternatieven. De game heeft een eigen opzet en is nog veel moeilijker en meedogenlozer dan Flappy Bird. Een nieuwe Android-hit lijkt geboren.

Lees verder na de advertentie.

Ironpants: zo werkt het

In de Ironpants Android-game bestuur je een superheld die kan vliegen, genaamd: Ironpants. Door op het scherm te drukken vlieg je omhoog, laat je het scherm los dan daalt de superheld weer. Het probleem is echter dat Ironpants veel sneller omhoog vliegt dan daalt, waardoor de besturing vrij ingewikkeld is. Want je vlieg niet zomaar: je moet met de superheld door kleine openingen vliegen, op eenzelfde manier als Flappy Bird.

In de Ironpants Android-game is het de bedoeling dat de speler zo ver mogelijk komt. Door hoe meer openingen je vliegt, hoe hoger de score. En daar waar mijn highscore bij Flappy Bird toch tegen de 100 zat, ben ik bij Ironpants vooralsnog niet verder gekomen dan 10. Hoe ver kom jij?

Download de Ironpants Android-game

Ironpants is gratis te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger, ofwel: alle Android-toestellen. De game bevat advertenties en er is geen premium-versie te downloaden.

Download: Ironpants (gratis)

Meer spelen? Check dan het hilarische en gratis te downloaden Fappy Bird!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu