De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Je contacten bewaren in de cloud met Soocial

Redactie
25 januari 2011, 11:04
1 min leestijd
Soocial

Je contacten syncen in de cloud? Soocial helpt je. Stel, je hebt contacten in Outlook staan op je werk, je vrienden staan in je mobiele telefoon en dan zijn er nog al die andere vage kennissen in GMail. Het is handig om al deze contacten op één punt te verzamelen, want het zou kunnen dat je computer kapot gaat, waar jij alle contacten hebt opgeslagen.

Soocial is hiervoor een ideale oplossing. Deze app zorgt er namelijk voor dat je online op je account al jouw contacten van veel verschillende programma’s kunt exporteren, wijzigen en bewaren. Sinds kort is deze applicatie ook beschikbaar voor Android. Log via de website in en voeg een ‘connection’ toe met de keuze uit tien verschillende bronnen: Outlook, Android, GMail of het adres boek van je mac.

Met de gratis versie kun je tot drie connections maken en die syncen met deze dienst. Het zou wel kunnen dat je dubbele contacten krijgt, bijvoorbeeld als je een contactpersoon op je PC én je Android-telefoon hebt staan. Dit is natuurlijk wel op te lossen door ze met elkaar samen te voegen op de website van Soocial.

Lees verder na de advertentie.

Naast Gmail en Google Agenda zijn er natuurlijk meer cloud-applicaties die je ook op je Android toestel kunt installeren.
Zo heb je Dropbox om altijd overal bij je bestanden te kunnen, Evernote om al je gedachten en ideeën in de cloud te bewaren en Spotify zodat je overal alle muziek kunt luisteren die Spotify biedt.

De Android applicatie is gratis te downloaden met de QR code hieronder, graag horen we wat jullie hier van vinden in de reacties!

soocialqr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu