De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Jelly Defense: ‘schattige’ Tower Defense game

Redactie
1 oktober 2011, 17:51
2 min leestijd
Jelly Defense: ‘schattige’ Tower Defense game
Jelly Defense: 'schattige' Tower Defense game

Tower Defense games zijn er in veel soorten en maten, maar Jelly Defense van ontwikkelaar Infinite Dreams ziet er bijna aandoenlijk uit. Het is Tower Defense in een aantrekkelijk jasje en dat maakt de game wellicht ook gewild gamers die niet zo in het genre thuis zijn. In Jelly Defense wordt de wereld van de Jellies op zijn kop gezet als ze door aliens worden aangevallen. Ze moeten hun best doen om ervoor te zorgen dat hun kostbare diamanten niet worden gestolen. Aan jou de taak om als leider van de Jellies ze te beschermen.

Voordat je begint met Jelly Defense krijg je eerst een tutorial over hoe je precies moet spelen. Daarna begint het spel echt. De gameplay is vergelijkbaar met andere Tower Defense games, je begint langzaam en vervolgens krijg je steeds meer torens en power-ups tot je beschikking. Waar de game echter in uitblinkt is de opvallende graphics. De achtergrond is grijs, terwijl de torens en de aliens in kleur zijn. Dit geeft Jelly Defense een geheel eigen look. Ook de muziek, een soort van relaxte reggae, maakt dat de game een unieke sfeer uitstraalt.

Lees verder na de advertentie.

Tussen de levels door krijg je soms enkele mini-games te spelen, waarbij meteen een nieuwe power-up wordt gedemonstreerd. Tijdens de levens zelf kun je ook informatie opvragen over de verschillende power-ups en wat de torens precies doen. Hierdoor rol je als het ware meteen in het spel, en kun je zonder al te veel voorkennis te hebben van Tower Defense meteen beginnen met spelen. Door deze opzet en de geheel eigen sfeer, maakt dat beginnende en ervaren Tower Defense gamers allebei van Jelly Defense kunnen genieten.

Het spel is voor 98 eurocent te downloaden in de Android Market. Dit is een introductieprijs, waarbij de prijs waarschijnlijk vlug omhoog zal gaan naar 2,22 euro. Om Jelly Defense te spelen heb je minimaal Android 2.0.1 nodig.

Downloaden via Android Market: Jelly Defense (€0,98 euro introductieprijs, €2,22)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu