JifiCal is een agenda-app met stembesturing van Samsung – update

Erwin Vogelaar
4 september 2016, 19:16
2 min leestijd
JifiCal is een agenda-app met stembesturing van Samsung – update

Samsung heeft JifiCal in de Play Store geplaatst, een agenda-app die je volledig met je stem bestuurt. De app is alleen beschikbaar voor Samsung-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Update: Helaas blijkt de app nog niet beschikbaar in Nederland. Hopelijk komt daar snel verandering in. Onze excuses voor de verwarring.

Dit kun je met JifiCal

Samsung heeft een agenda-app in de Play Store gezet die je volledig met je stem dient te besturen. JifiCal weet zowel je gesproken verzoeken als je tekstberichtjes te interpreteren. Hierdoor worden er makkelijk afspraken ingepland. Samsung stelt dat het de app super simpel wil houden. Het enige dat nodig is om een afspraak in te plannen is de app openen en te zeggen wat je wanneer wil doen. Als je JifiCal laat werken met je favoriete berichten-app, dan krijg je een JifiCal-knop bij je berichten te zien, die je kunt indrukken om de informatie uit een bericht te importeren in de agenda.

Voor de stemherkenning gebruikt Samsung de technologie van Google, dus dan weet je dat het in orde is. Wel ondersteunt de app op dit moment nog enkel Engels. Ook is de app alleen te gebruiken op Samsung-toestellen en Samsung zegt dat de app het beste tot zijn recht komt op de nieuwste Galaxy Note- en Galaxy S-toestellen zoals de Galaxy S7 en de Galaxy Note 7. Toch is de app al te gebruiken met Android 5.0 (Lollipop) en hoger.

De app kent een hoop uitdrukkingen die je zult gebruiken bij het plannen van afspraken, zoals “Tomorrow Morning”, “Next Month” of “The second day of Thanksgiving”. Ook qua activiteiten en locaties weet de app wat je bedoelt. Tevens kan de app namen van de mensen in je leven onthouden, zodat al de juiste mensen uit je contacten bij de afspraken gekoppeld worden. Als er toch nog onduidelijkheid is voor de app, dan schotelt JifiCal je opties voor om uit te kiezen.

JifiCal downloaden

De app is via onderstaande link gratis te downloaden via de Play Store en vraagt om 12MB vrije ruimte.

Download JifiCal in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu