De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Joe Danger: toffe arcadegame nu ook voor Android

Wouter Nijsen
19 april 2015, 12:37
2 min leestijd
Joe Danger: toffe arcadegame nu ook voor Android

Joe Danger is een kleurrijke en toffe arcadegame die sinds kort voor Android beschikbaar is. Google Play heeft er daarmee gelijk een topgame bijgekregen.

Lees verder na de advertentie.

Racen tot je een ons weegt

Enkele jaren geleden werd Joe Danger voor het eerst uitgebracht voor spelcomputers en na een omweg (iOS) heeft de game nu ook zijn weg gevonden naar Android. Dat is maar goed ook, want Joe Danger is een game  die  je echt niet mag missen.

Zoals de naam van het spelletje doet vermoeden speel je als Joe Danger, een gemankeerde stuntman die op zijn motor allerlei levels moet voltooien. Dat doe je in een fraai vormgegeven spelwereld die zich kenmerkt door de vrolijke kleuren, opvallende vormen en koddige personages. De makers weten opvallend veel op het beeldscherm van je Android te toveren, zonder dat dit invloed heeft op de vloeiende spelervaring.

Het toffe aan Joe Danger is dat de game volledig is aangepast voor mobiele apparaten. Dat merk je vooral aan de besturing, die werkt met simpele veegbewegingen. Zo swipe je naar links om sneller te gaan en tik je eenmaal op het scherm om te springen. De motor rijdt overigens automatisch, dus je voornaamste taak is  om de aanwezige obstakels te ontwijken, zoveel mogelijk punten te scoren en diverse stunts uit te voeren.

Er is genoeg te doen in Joe Danger. Zo zijn er tientallen levels om te doorlopen, 25 personages om vrij te spelen, een multiplayermodus en krijg je dagelijks een nieuwe uitdaging. Je kunt dus heel wat uurtjes in het spel kwijt.

Joe Danger voor Android downloaden

Joe Danger kost 3,22 euro, maar is dat geld dubbel en dwars waard. Via de link hieronder is het spelletje te downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.0.3 of nieuwer en 107MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Joe Danger in Google Play (3,22 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu