De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Join: handig Pushbullet-alternatief koppelt al je apparaten

Jarno Stinissen
17 maart 2016, 18:33
1 min leestijd
Join: handig Pushbullet-alternatief koppelt al je apparaten

Join is een Android-app die verschillende apparaten met elkaar laat samenwerken. Hiermee lijkt de app op Pushbullet, ook omdat je notificaties van andere apparaten binnenkrijgt.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Join

Met  Join kun je allerlei apparaten met elkaar  koppelen en laten samenwerken. Wanneer je de Android-app en browserextensie op je pc hebt geïnstalleerd,  is het mogelijk om sms-berichten te versturen via je pc, teksten te kopiëren en plakken, bestanden razendsnel te verzenden en nog veel meer.

Join is te downloaden voor Android, Windows 10, Chrome en als webversie. De app gebruikt je Google-account om alle apparaten met elkaar te verbinden en slaat bestanden op in Google Drive. Om van alle functies gebruik te maken, dien je de app wel toegang te verlenen tot je contacten, sms-berichten en dataopslag.

Join is heel  gemakkelijk in gebruik. De extensie geeft je de mogelijkheid om teksten, bestanden en notificaties te kopiëren naar andere aangesloten apparaten. Wanneer je iets anders dan een sms of url opslaat  in het klembord, voegt  Join dit automatisch voor je toe in het gekoppelde  Google-account. Zo krijg je een handig overzicht van alle verzamelde data.

De app is net uit de bètafase  en werkt, op enkele haperingen na, bijzonder  goed. Join  is niet zo uitgebreid als Pushbullet, maar biedt voldoende opties  en wordt mogelijk in de toekomst verder uitgebreid.

Download de app

Join is dertig dagen gratis te gebruiken, waarna je 4,22 euro moet betalen van de dienst gebruik te kunnen maken. De app draait op Android 4.1 of hoger en neemt 3,7MB aan opslag in beslag.

Download Join  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's