Journal by Journey is de beste en fraaiste dagboek-app voor Android

Redactie
8 augustus 2014, 17:31
1 min leestijd
Journal by Journey is de beste en fraaiste dagboek-app voor Android
journal by journey

Journal by Journey is een dagboek-app die gebruikmaakt van het nieuwe Material Design van Android L en hierdoor zeer mooi oogt. De app integreert je kalenderafspraken, foto’s en locatie in een zeer overzichtelijke dagboek-app waar je zeer mooie verslagen kunt maken. Zo kun je heerlijk typen in een interface, één foto selecteren en op deze manier een digitaal dagboek bijhouden dat een design heeft om heerlijk mee weg te lezen.

De dagboekverslagen worden met Google Drive gesynchroniseerd en het is mogelijk om de app van een code te voorzien. Ook kunnen verslagen worden gedeeld als tekst, html-pagina en een zip-bestand met de tekst en de foto.

Lees verder na de advertentie.

Journal by Journey

Omdat de app om schrijven draait, zijn er veel schrijfopties aanwezig, zoals een woordenteller en handige toetsenbordsnelkoppelingen om bijvoorbeeld een actie snel terug te draaien. Ook kun je op basis van trefwoorden, tags en verschillende andere eigenschappen in Journal by Journey zoeken.

Daarnaast biedt Journal by Journey een handig overzicht op de kaart van Google Maps. Zo zie je precies waar in de wereld je een verslag hebt geschreven. Hierdoor is de app ook enorm geschikt voor wereldreizigers die hun reis op papier willen zetten om op een later moment terug te lezen.

Download

Journal by Journey is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger. Via een in-app-aankoop van 3,5 euro kunnen nog meer functies ontgrendelt, zoals een nachtmodus of de mogelijkheid om een compleet reisverslag in plaats van verschillende pagina’s te tonen.

Download Journal by Journey in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu