De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ga naar buiten met Jurassic World Alive: het nieuwe Pokémon GO?

Erwin Vogelaar
26 mei 2018, 13:33
2 min leestijd
Ga naar buiten met Jurassic World Alive: het nieuwe Pokémon GO?

De nieuwe game Jurassic World Alive staat in de top van de ranglijsten in de Play Store. Is dit de nieuwe Pokémon GO voor de zomer van 2018?

Lees verder na de advertentie.

Jurassic World Alive: het nieuwe Pokémon GO?

Bovenaan in de ranglijsten van de Play Store staat Jurassic World Alive. Het is een nieuwe game, waarin je net zoals Pokémon GO naar buiten moet om taken te voldoen. Deze keer draait alles volledig om dinosauriërs.

De game heeft veel overeenkomsten met Pokémon GO. Er zijn op de kaart een soort Pokéstops te vinden in de vorm van Supply Drops, ook zie je dino’s rondlopen. In plaats van vangen met Pokéballs, moet je deze dino’s beschieten met darts vanuit een drone. Dat is leuk om te doen, omdat het om enige behendigheid vraagt.

Door darts te schieten verzamel je dna. Heb je genoeg dna verzameld, dan kun je een eigen versie van die dino maken. Dat gaat gelukkig verrassend snel. Die dino kun je vervolgens trainen in gevechten waarin je elke keer uit verschillende soorten aanvallen kunt kiezen.

Maar voor hoelang?

De release van Jurassic World Alive is slim gepland. De nieuwe film Jurassic World: Fallen Kingdom verschijnt namelijk binnenkort in de bioscoop en de game is duidelijk gemaakt om de film te promoten. Onder andere de personages uit de film verschijnen in de game om je advies te geven.

Hierdoor hebben we onze twijfels over het lange leven van deze game. Pokémon GO krijgt nog constant updates, maar het is de vraag of Jurassic World Alive onderhouden wordt als de film niet meer in de bioscoop draait.

Dat is iets om in de gaten te houden voordat je bijvoorbeeld je geld investeert in de game. Vind je het geen probleem als de game mogelijk alleen leuk is op de korte termijn? Dan is Jurassic World Alive een aanrader om te downloaden en er mee naar buiten te gaan. Grijp tegelijkertijd wat dna van dino’s en vitamine d. Vergeet je niet in te smeren.

Jurassic World Alive downloaden

Jurassic World Alive download je gratis in de Play Store via onderstaande link.

Download Jurassic World Alive in Google Play (gratis)

Meer games

Blijf je liever binnen? Dan hebben we ook genoeg gametips voor je. Heb je onze selectie van de beste Android-games van april 2018 al gelezen? Aan het eind van deze maand maken we een nieuwe selectie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deze tips elke maand in je inbox te ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu