Just Eat: makkelijk eten bestellen vanuit je luie stoel

Just EatAfgelopen juli werd de Just Eat app op de iPhone uitgebracht en sinds deze maand is hij er ook voor apparaten met Android. Via de app kun je eten bestellen bij meer dan 3000 restaurants, direct vanuit je luie stoel. Vervolgens laat je de maaltijd thuisbezorgen en kan het feestmaal beginnen!

Eten bestellen via de app werkt eenvoudig dankzij de simpele interface. Nadat je Just Eat hebt opgestart, voer je je postcode in of gebruik je de gps-functie van je toestel om je locatie te bepalen. Vervolgens zie je in een lijst de restaurants die zich in jouw omgeving bevinden. Of je nu zin hebt in Grieks, Italiaans of liever gaat voor een Turkse kebap: er is voor ieder wat wils.

Just Eat: online eten bestellen

Als je een restaurant hebt geselecteerd, kun je direct het menu bekijken en zien welke dagaanbiedingen er zijn. Bovenin staan een aantal gesponsorde zoekresultaten, maar je kunt restaurants ook sorteren op keuken, beoordeling of op alfabetische volgorde. Daarnaast is in een oogopslag duidelijk welke restaurants kortingen aanbieden. Wanneer je klaar bent met je bestelling betaal je veilig met cash, creditcard of iDEAL.

De Just Eat Android-app is gratis, iets meer dan 2MB groot en werkt met Android 2.2 en hoger. De app voor de iPhone is te downloaden via deze link. Om daadwerkelijk eten te kunnen bestellen, moet je een account openen bij Just Eat. Dit kan ook via de app zelf. Just Eat biedt overigens regelmatig kortingen, wat registratie de moeite waard maakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Just Eat (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.