Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

JustBeamIt maakt bestanden delen met je Android makkelijk

Wouter Nijsen
28 juni 2015, 13:14
1 min leestijd
JustBeamIt maakt bestanden delen met je Android makkelijk

JustBeamIt is een nieuwe Android-app waarmee je gemakkelijk bestanden als foto`s en video`s kunt delen. De applicatie maakt een eenmalige downloadlink aan, die je dan naar anderen stuurt.

Lees verder na de advertentie.

Simpel bestanden verzenden

In Google Play zijn talloze apps te vinden die je bestanden vanaf je Android laat sturen, zodat je ze met anderen kunt delen. Het nieuwe JustBeamIt is ook zo`n app, maar maakt het  heel makkelijk. Dat komt door de simpele werking van de app en overzichtelijk interface.

Je hebt maar enkele seconden nodig om te erachter te komen hoe JustBeamIt werkt. Zodra je de app opstart, zie je rechtsboven de twee belangrijkste icoontjes. Het pijltje omhoog laat je bestanden versturen, wat  kan vanaf de lokale opslag van je Android, maar ook uit Google Drive.

Je hebt de mogelijkheid om één bestand te kiezen, er meerdere te selecteren of een foto te maken die je dan gelijk deelt. De app maakt vervolgens een unieke downloadlink aan, die je dan naar anderen kunt sturen. De link blijft overigens maximaal tien  minuten werken.

Ook kun je gemakkelijk bestanden downloaden met JustBeamIt. Daarvoor gebruik je het knopje rechtsboven, waar je vervolgens een zogenoemde token moet invoeren, die bestaat uit vijf letters. Alle verzonden bestanden en downloads vind je overigens in het hoofdmenu terug. Daar kun je gemakkelijk tussen de twee opties schakelen.

JustBeamIt voor Android downloaden

JustBeamIt heeft dus niet heel veel om het lijf, maar is een handige app om snel bestanden te versturen. Daar zijn overigens in Google Play genoeg alternatieven voor te vinden. De applicatie is via onderstaande link gratis te downloaden, is 3,2MB groot en vereist Android 2.3.3 of hoger voor de installatie.

Download JustBeamIt in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu