Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Kakhiel 2.0 laat je zelf foto’s plaatsen

Gijs Ettes
13 juni 2013, 14:06
1 min leestijd
Kakhiel 2.0 laat je zelf foto’s plaatsen
Kakhiel

De Kakhiel-app heeft een update gekregen op Android en iOS. De update introduceert onder andere de mogelijkheid om zelf plaatjes te schieten en aan te vullen met een tekstballon.

Lees verder na de advertentie.

Je mag helaas niet zelf de tekst van die ballonnetjes bepalen, waardoor de functie uiteindelijk vrij beperkt in omvang is. Een korte rondgang door de tot nu toe geplaatste foto’s komt bijvoorbeeld al vaak neer op tekstballonnetjes met de tekst ‘noem je dit pijpen’ en ‘nee maar ik moet wel echt schijten’. Kakhiel kondigde de updates van zijn apps aan op Twitter.

Verder biedt de app een leuk overzicht van een flink aantal Kakhiel-plaatjes. Hierbij kun je ze op chronologische volgorde zien of je neemt de gok met de dobbelsteen-knop. De Kakhiel-app biedt ook een video-archief en zogeheten mega-archief, maar hier moet je helaas voor betalen. Voor een in-app-aankoop van 1 euro kun je pas bij deze gedeelten.

Bij deze aankoop staat echter nog de ‘doe-het-zelf’-functie van de app, die je al kunt gebruiken zonder te betalen. Dit is een van de dingen die niet helemaal duidelijk zijn bij het gebruik van de app, want soms vraag je je ook af in welk venster je bevindt, en of het nu een Kakhiel van gebruikers is of van de meester zelf.

Download: Kakhiel (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu