Kavinsky: hip ‘old school’ vechtspel en racer

Gijs Ettes
9 juli 2013, 10:50
1 min leestijd
Kavinsky: hip ‘old school’ vechtspel en racer
kavinsky

Beat ’em up-spel Kavinsky is sinds maandag te verkrijgen in Google Play en kost je helemaal niks. De game ziet er stijlvol uit en speelt ook nog eens best lekker.

Kavinsky is een house-artiest die mensen waarschijnlijk vooral kennen van zijn nummer Nightcall, dat onlosmakelijk is verbonden met de film Drive. Of van zijn in februari verschenen debuutalbum OutRun natuurlijk. Sinds maandag kun je ook een Android-game aan dat lijstje toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

In Kavinsky draait het niet alleen maar om vechten. Als je namelijk niet bezig bent met het neer meppen van al het tuig in Los Angeles, rijd je namelijk rond in je vrij unieke auto voor wat racewerk, een welkome afwisseling van al dat knokwerk. Het vechten wordt overigens wel aangevuld met een ‘boss fight’ op zijn tijd.

De muziek in de game – gemaakt door Kavinsky uiteraard – weet die arcade-sfeer van de vorige eeuw prima vast te leggen, en het uiterlijk van het spel past ook helemaal in dat straatje. Er is zelfs een speciale 16-bit-modus die het spel een nóg authentieker uiterlijk geeft.

Download: KAVINSKY (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu