De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Kickstarter-project Chameleon: innovatieve homescreens voor je Android-tablet

Redactie
17 mei 2012, 11:16
1 min leestijd
Kickstarter-project Chameleon: innovatieve homescreens voor je Android-tablet
Chameleon

Het Kickstarter-project Chameleon wil de homescreens op Android-tablets meer op lifestyle dan op productiviteit richten. En daar valt wat voor te zeggen. Een standaard homescreen met een aantal apps en widgets werkt volgens de ontwikkelaars van Chameleon niet meer. Je wilt in één opzicht al je favoriete apps bekijken zonder ze één voor één te openen. Chameleon helpt je daarbij.

Chameleon vervangt het huidige homescreen van je Android-tablet en beschikt over verschillende handige widgets die samen een homescreen vormen. De widgets (onder andere Facebook, Twitter, Instagram, Google Drive, Gmail en het weer) geven je de informatie die je nodig hebt. Daarnaast bevat elk homescreen aan de onderkant de bekende Android-balk voor tablets. Het is mogelijk om verschillende homescreens aan te maken en die op basis van GPS, de tijd en Wi-Fi automatisch te activeren. Hierdoor krijg je thuis widgets als het weer, Facebook, Twitter en Instagram te zien, maar op je werk vullen bijvoorbeeld je e-mail, Google Drive en je kalender het homescreen.

Lees verder na de advertentie.

Chameleon voor thuis

Het Kickstarter-project werkt op tablets die op Android 3.2 (Honeycomb) of hoger draaien. De ontwikkelaars hopen de app in augustus 2012 via de Google Play Store uit te brengen. Voor een bedrag van vijf dollar (ongeveer vier euro) koop je de app en steun je ze op Kickstarter. Je krijgt de app dan voordat deze in de Google Play Store beschikbaar is.

→ Lees alles over Kickstarter op onze overzichtspagina

Onderstaande video laat de mogelijkheden van Chameleon zien.
http://vimeo.com/38250320

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu