De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Kii Keyboard: gratis alternatief toetsenbord dat SwiftKey en Swype combineert

Redactie
23 december 2012, 13:35
1 min leestijd
Kii Keyboard: gratis alternatief toetsenbord dat SwiftKey en Swype combineert

SwiftKey en Swype zijn beide uitstekende alternatieve toetsenborden voor Android. Waarom zou je de twee niet combineren? Dat dacht ook de ontwikkelaar van Kii Keyboard, die de bèta-app al een geruime tijd op technologieforum XDA Developers heeft uitgebracht en sinds kort ook in de Google Play Store beschikbaar is. Tevens een bètaversie. Kii Keyboard is gebaseerd op het standaard Android 4.2 Jelly Bean-toetsenbord en bevat een reeks aan handige functies van onder andere SwiftKey en Swype, zoals de swipe-input waarbij je van letter naar letter veegt om woorden te maken en de handige woordvoorspelling   la SwiftKey.

Kii Keyboard beschikt ook over een extra rij met nummers en een extra rij met pijltjes en ondersteunt de emoji (smileys) van iOS 6. De app is ook geheel naar eigen wens aan te passen: je kunt kiezen uit acht verschillende ingebouwde thema’s of de publieke thema’s van GO Keyboard, Better Keyboard en Themeshop Keyboard themes. Daarnaast is het mogelijk om het lettertype, de kleur en de achtergrond aan te passen. Het toetsenbord is tevens geoptimaliseerd voor multi-touch en heeft daarom ook een speciale duimen-layout die het tikken met twee duimen nóg gemakkelijker maakt. Het Nederlandse woordenboek is hier te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Kii Keyboard is gratis in de Google Play Store te downloaden. Zolang het een bètaversie betreft, zijn alle functies toegankelijk. Dit kan mogelijk veranderen zodra een ‘stabiele versie’ van de app wordt geïntroduceerd.

Download: Kii Keyboard (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu