KIJK Android-app verschenen: kijk uitzendingen van SBS6, Net5 en Veronica terug

Redactie
1 oktober 2014, 13:44
1 min leestijd
KIJK Android-app verschenen: kijk uitzendingen van SBS6, Net5 en Veronica terug
kijk android

KIJK is de Uitzending Gemist van SBS6, Net5 en Veronica. Via het terugkijkplatform kun je uitzendingen van de zenders terugkijken. Na wat opstartproblemen werkt de app nu naar behoren, met een fraaie interface die naast kleurrijk ook vrij overzichtelijk is.

Volgens de mensen achter KIJK zijn er inmiddels meer dan 5000 programma’s, series en films te bekijken. “Met KIJK kun je uiteraard kijken naar alle programma’s die je hebt gemist, exclusieve fragmenten en je kunt zelfs vooruit kijken”, aldus KIJK.

Lees verder na de advertentie.

Kijk Android

Bij KIJK is het mogelijk om een persoonlijk profiel aan te maken en daarin favorieten te bewaren. Zo kun je altijd snel naar je favoriete uitzendingen navigeren. Als je de video even stopzet of de app afsluit, gaat ‘ie de volgende keer weer door waar je was gebleven. Wel zo fijn. Chromecast-ondersteuning is nog niet aanwezig, maar wordt in 2015 aan de app toegevoegd.

Ook is het mogelijk om films te bekijken met KIJK. De prijzen variëren tussen de 2 en 5 euro, hoewel de meeste films eerder 5 euro kosten.

Download

De KIJK Android-app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download KIJK in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu