De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

King of Thieves: toffe puzzelgame van de makers van Cut the Rope

Wouter Nijsen
7 maart 2015, 17:08
2 min leestijd
King of Thieves: toffe puzzelgame van de makers van Cut the Rope

King of Thieves is een nieuw puzzelspel van de makers van Cut The Rope. In de game probeer je zoveel mogelijk edelstenen te verzamelen, door ze te stelen van andere spelers.

Lees verder na de advertentie.

Edelstenen stelen van andere spelers

King of Thieves werd enkele weken geleden al uitgebracht op iOS  en  heeft nu ook zijn weg gevonden naar Android. De game is gemaakt door ZeptoLab, de ontwikkelaar die we kennen  van de Cut the Rope-spelletjes. Daar stoppen echter de overeenkomsten, want King of Thieves is een compleet andere game. In het spelletje is het de bedoeling om zoveel mogelijk edelstenen te stelen, zodat je stijgt op de algemene ranglijst.

Zodra je het spelletje hebt opgestart, wordt er gevraagd je eigen huis  te voorzien van verschillende obstakels. Je hebt namelijk te maken met andere spelers, die jouw edelstenen kunnen stelen. Het is dus belangrijk om van de  plek  een zo moeilijk  mogelijk level te maken.

King of Thieves

Uiteraard kun je ook andermans huis binnenvallen  om een schat te stelen. Het poppetje dat je bestuurt rent automatisch en het is jouw taak  om op de juiste momenten te springen. Dit doe je door eenmaal op het scherm te tikken, en waar nodig langer te drukken.  Verder zijn er 80 levels aanwezig die je in je eentje kunt spelen, als je even geen zin hebt in de multiplayermodus.

Wel jammer is het feit dat King of Thieves een freemium game is. Hierdoor zijn er diverse in-app-aankopen aanwezig in de vorm van sleutels, die je nodig hebt om een level te betreden.  Je krijgt er een aantal gratis, maar wanneer ze op zijn moet je (lang) wachten totdat ze zijn aangevuld.

King of Thieves voor Android downloaden

King of Thieves is gratis via onderstaande link uit Google Play te downloaden. De benodigde Android-versie en hoeveelheid aan vrije opslagruimte verschilt per apparaat.

Download King of Thieves in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu