Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

KitKat Launcher: de KitKat-launcher van Nexus 5 voor elk Android-toestel

Redactie
25 november 2013, 13:01
1 min leestijd
KitKat Launcher: de KitKat-launcher van Nexus 5 voor elk Android-toestel
KitKat Launcher

Met KK Launcher kan iedereen genieten van de officiële KitKat-launcher van Android 4.4 en de Nexus 5. Er zijn al enkele andere launchers die eenzelfde functionaliteit bieden, maar de mensen achter KitKat Launcher hebben de officiële launcher eigenlijk ‘gekopieerd’ en voor alle Android-toestellen vanaf Ice Cream Sandwich (Android 4.0) beschikbaar gemaakt.

Daarnaast biedt de apps een reeks instellingen om KitKat Launcher naar je eigen wens in te stellen, zoals het verbergen van de zoekbalk tot de grootte van app-iconen.

Lees verder na de advertentie.

KitKat Launcher: soepel en snel

KitKat Launcher werkt heerlijk snel en soepel, en ook het scrollen gaat lekker rap. De app ondersteunt verschillende icoon-pakketten van andere launchers, heeft een doorzichtige statusbalk en kan Google Now aan de linkerkant plaatsen. Zo is de slimme zoekassistent van Google maar één swipe weg. Ook zijn de officiële Nexus 5-wallpapers aanwezig en kun je de gehele achtergrond ook transparant maken, net zoals bij de laatste Google-smartphone.

Verder is het mogelijk om de grootte van iconen en tekst aan te passen, het aantal iconen op het scherm of in de dock en het scrollen van de wallpaper uit te schakelen. Daarbij is het mogelijk om de zoekbalk van Google te verwijderen, één van de meest gevraagde features bij launchers. KitKat Launcher is gratis in Google Play te downloaden.

Download: KitKat Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu