Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Stel vragen en geef antwoorden in de nieuwe sociale app Kiwi Q&A

Wouter Nijsen
21 juni 2015, 13:17
2 min leestijd
Stel vragen en geef antwoorden in de nieuwe sociale app Kiwi Q&A

Kiwi Q&A is een nieuwe sociale app waarmee je allerlei vragen kunt stellen, die andere gebruikers dan beantwoorden. De app is momenteel een hit in Google Play en populair onder Nederlandse gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

Vragen stellen met Kiwi Q&A

Het nieuwe Kiwi Q&A is een gratis app die in korte tijd erg populair is geworden. Als je bekend bent met Ask.fm, dan zal je de opzet van de nieuwe app wel herkennen. Met Kiwi Q&A stel je allerlei vragen  en krijg je vervolgens antwoorden van andere gebruikers. Hierbij maakt het niet uit welke vraag je stelt.

Voordat je de app kunt gebruiken, dien je een account aan te maken. Dat kan met een bestaand Facebook-account, maar het is ook mogelijk om in te loggen met je e-mailadres. Daarnaast  zijn er verschillende mogelijkheden om zaken te delen op bijvoorbeeld Twitter. Met het icoontje rechtsboven stel je een vraag op, waarbij je ook kunt aanvinken om `m anoniem te stellen, als je dat liever hebt.

De gestelde vraag wordt vervolgens gedeeld, waarna je vaak binnen een aantal minuten al antwoorden ontvangt van andere  mensen. In een apart tabblad kun je de vraag ook alleen aan mensen in de buurt stellen. Het is dus vooral het sociale gedeelte wat Kiwi Q&A zo leuk maakt.

Al je vragen en antwoord verschijnen op je eigen profiel. Hier voeg je informatie toe over jezelf en vind je alle volgers en mensen die je zelf volgt. Uiteraard is het ook mogelijk om vragen alleen met  vrienden te delen  en zaken te liken. Op deze manier groeit Kiwi Q&A uit tot een soort sociaal netwerk.

Kiwi Q&A voor Android downloaden

Kiwi Q&A is helemaal gratis en leuk om eens te proberen. Via de link hieronder is de app te downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.0 of hoger en minstens 11MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Kiwi Q&A in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu