Placeholder
Redactie

Klink zoals de president van de Verenigde Staten met iSpeech ObamaMet de Android-app iSpeech Obama kun je net klinken zoals president Obama. Spreek een boodschap in de telefoon en de applicatie laat je deze terughoren in de stem van de de Amerikaanse president. Naast inspreken kun je ook boodschappen intypen en ze terug luisteren in de stem van Obama. Als je niet zo’n fan bent van de democratische president kun je ook iSpeech Bush downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De applicaties iSpeech Obama en iSpeech Bush zijn gemaakt met de gratis APK van iSpeech. De werking van de apps is simpel. Spreek of typ die je wilt horen en deze wordt dan door de desbetreffende president uitgesproken. Je kunt de boodschap ook delen met je vrienden via Facebook, SMS of e-mail.

Beide applicaties zijn gratis te downloaden in de Android Market. Wel heb je minimaal Android 1.6 nodig om de apps te kunnen draaien. Android-tablets worden niet ondersteund. Beide apps komen binnenkort ook beschikbaar voor de iPhone en BlackBerry.

Downloaden via Android Market: iSpeech Obama (gratis)

Downloaden via Android Market: iSpeech Bush (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.