De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

KLM vernieuwt design Android-app en verbetert inchecken via app

Redactie
1 juli 2015, 13:56
1 min leestijd

KLM heeft zijn Android-app volledig vernieuwd. Er is een nieuw fris design beschikbaar en de mogelijkheid om in te checken en je digitale boarding pass op te vragen zijn sterk verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

De officiële KLM-app was de afgelopen tijd een ramp. De app was een soort web-app die in een venster werd ingeladen en de helft van de tijd niet goed werkte. Vreemd voor een dergelijk  grote organisatie om zo’n slechte app uit te brengen. Met de nieuwe KLM Android-app komt daar verandering in, die een zeer goede ontwikkeling laat zien: een mooi design met de focus op de belangrijkste functies.

KLM Android-app vernieuwd

De KLM Android-app heeft een fris nieuw design dat zich richt op typografie en kaarten met informatie. Zo wordt je boarding pass, details over de passagier en de mogelijkheid om je stoel aan te passen via witte kaarten getoond. Je aankomende vlucht staat aan de bovenkant, waarbij duidelijk de tijden en gates te zien zijn. Als je op je boarding pass drukt, krijg je de aztec-code met relevante informatie op je scherm, zodat je snel kunt boarden.

Ook is het via de app mogelijk om je stoel aan te passen, dat eveneens van een fraai nieuw design is voorzien. Wil je wat meer beenruimte? Selecteer de stoel en reken direct via de KLM-app af. Dat geldt ook voor het toevoegen van bagage. Als laatste is het mogelijk om je Flying Blue-status en miles te checken en gebruiken.

Download KLM Android-app

De KLM Android-app is gratis te downloaden in Google Play.

Download KLM in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's