De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

KLM-app laat nu je vluchtinformatie op je smarwatch checken

Gijs Ettes
9 maart 2015, 16:33
1 min leestijd
KLM-app laat nu je vluchtinformatie op je smarwatch checken

KLM test met smartwatch-ondersteuning voor zijn Android-app. Gebruikers die de KLM-app updaten, kunnen belangrijke vluchtgegevens op hun smartwatch raadplegen.

Lees verder na de advertentie.

KLM-app met Android Wear-ondersteuning

klm-app android wear

Goed nieuws dus voor wie regelmatig met KLM reist en in het bezit is van een smartwatch met Android Wear. Vanaf nu kun je namelijk direct vluchtinformatie op je smartwatch checken en precies zien waar je moet zijn. Ook toont de vernieuwde KLM-app vanaf 24 uur voor vertrek meldingen die relevant zijn voor je reis. Denk aan eventuele vertragingen of wijzigingen in je vlucht.

Verder wordt er bij aankomst op Schiphol automatisch een bericht verstuurd met informatie over je gate en instaptijd. Op die manier weet je sneller of je nog tijd hebt voor een kop koffie of dat je je moet haasten om je vlucht te halen. Een uur voordat je vlucht vertrekt, krijg je een melding met je instapkaart, die bij de gate kan worden ingescand. Tot slot krijg je een laatste melding met het nummer van je stoel. Je hoeft dus geen informatie meer uit te printen en bent bovendien beter op de hoogte.

Via onderstaande link kun je de vernieuwde KLM-app downloaden in Google Play. Deze vereist Android 2.3 of hoger, al heb je voor de nieuwe functionaliteit uiteraard een Android-smartwatch en Android 4.3+ nodig.

Download KLM in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu