De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Knocking Video komt beschikbaar op Android-telefoons

Gijs Ettes
25 maart 2010, 10:54
1 min leestijd
Knocking Video komt beschikbaar op Android-telefoons
knocking android

Na de iPhone komt Knocking Video nu ook beschikbaar op Android-telefoons. Met de applicatie kun je video streamen tussen twee iPhones. Knocking Video was door het strenge toelatingsbeleid van Apple zelfs de eerste iPhone-applicatie waarbij dit mogelijk was. Je klopt hierbij als het ware aan de voordeur van een andere Knocking Video-gebruiker. Zodra deze accepteert kun je de beelden van de telefooncamera op je eigen telefoon bekijken. Na enkele updates voor het iPhone-platform is de tijd rijp om de applicatie ook uit te brengen voor Android-telefoons. In deze applicatie is het ook direct mogelijk om video te streamen tussen Android-telefoons en de iPhone.

Het streamen werkt zowel via 3G als Wi-Fi. Het voordeel ten opzichte van applicaties als Qik is dat je zeker weet dat je 1-op-1 de video deelt en dat geen mensen van over de hele wereld zitten mee te kijken. Met de nieuwe applicatie heeft Knocking ook direct aan de achterkant erg veel veranderd om de verbinding betrouwbaarder te maken. Het kwam in het begin op de iPhone nogal wel eens voor dat de verbinding wegviel. De ontwikkelaar had met de versie voor de iPhone ook problemen om goedgekeurd te worden en in de App Store te verschijnen. Deze problemen zullen bij de lancering in de Android Market niet optreden.

Lees verder na de advertentie.

Onduidelijk is nog wel wanneer de applicatie precies in de Android Market zal verschijnen, maar het zal niet lang meer duren. De ontwikkelaar deelt verder nog mee dat de applicatie sinds de lancering in december elke dag 13.000 keer gedownload wordt.

Bron: TechCrunch

Categorie: Multimedia
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's