Know How: ontvang elke dag een cool wetenschappelijk weetje

Redactie
25 april 2014, 19:02
1 min leestijd
Know How: ontvang elke dag een cool wetenschappelijk weetje
knowhow

Know How is één van de leukste populair-wetenschappelijke tijdschriften die in de schappen ligt. De Android-app van het tijdschrift heeft een update gekregen waardoor je elke dag om 12.00 een nieuw weetje voorgeschoteld krijgt.

Het is geen zware kost, maar een luchtige ‘brainsnack’ voor ieder en elk moment. Gewoon, op een populair-wetenschappelijke manier leuke weetjes, feitjes en dingetjes uitleggen. De onderwerpen kunnen enorm verschillend zijn, van wetenschap, natuur, techniek, transport, historie tot ruimte.

Lees verder na de advertentie.

Know How weetjes

“Elke dag een weetje dat je aan het denken zet, doet glimlachen of je simpelweg fascineert”, aldus Know How. “Samengesteld door de makers van het populair-wetenschappelijke magazine.” Elke dag krijg je om 12.00 een weetje. Het is eveneens mogelijk om een push-bericht te ontvangen, zodat je elke dag op de hoogte wordt gehouden.

Je favoriete weetjes kun je bewaren om er later weer eens bij te pakken. Vind je een weetje enorm leuk? Dan kun je ‘m doorsturen naar je vrienden via de ingebouwde deel-functie van Android. Wel zo gemakkelijk.

Download

Know How is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger. Dat betekent dat de app vrijwel met alle Android-toestellen compatibel is.

Download: Know How (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu