Kodak brengt Pic Flick app voor Android uit

Goed nieuws voor eigenaars van een Kodak fotoprinter. Kodak heeft de applicatie Pic Flick vandaag aangekondigd. Met de applicatie is het mogelijk om foto’s direct vanaf je Android-telefoon naar je Kodak fotoprinter te versturen.

Kodak Pic Flick was al eerder beschikbaar voor bezitters van een iPhone. Nu komt de applicatie ook naar Android en biedt gebruikers de mogelijkheid om foto’s direct vanaf hun Android-telefoon af te drukken.

Wanneer zowel het Android-toestel als de fotoprinter in hetzelfde netwerk actief zijn dan is het mogelijk om de foto’s af te drukken; de verbinding tussen de telefoon en de printer hoeft maar één keer te worden ingesteld, want de applicatie onthoudt namelijk elke printer in het netwerk. Voordat je de foto’s laat afdrukken zijn deze nog aan te passen (crop, zoom of bijsnijden). Naast het uitprinten van foto’s biedt de applicatie je ook de mogelijkheid om de foto’s weer te geven op een digitaal fotolijstje van Kodak.

De applicatie is beschikbaar voor Android-telefoons die draaien op Froyo (2.2) of hoger. Via onderstaande link is de applicatie in de Android Market te downloaden.

Downloaden uit de Android Market: Kodak Pic Flick

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.