De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Houd je cafeïnegebruik bij met Kofe Caffeine Tracker

Redactie
9 april 2015, 15:10
1 min leestijd

Kofe Caffeine Tracker is een handige app waarmee je jouw cafeïnegebruik kunt bijhouden. De gemiddelde dagelijkse ‘veilige’ cafeïnedosis is 300-400 milligram per dag, en deze app zorgt ervoor dat je daar niet overheen gaat.

Lees verder na de advertentie.

“Als student in mijn master weet ik hoe verslavend koffie is. Op een gegeven moment dronk ik tien koppen per dag. Dat is gewoonweg gekkenwerk! Daarom wilde ik mijn cafeïne-inname gaan bijhouden, maar in Google Play kon ik geen goede apps vinden. Daarom dacht ik: ik bouw mijn eigen app”, aldus de maker van  Kofe Caffeine Tracker.

Dit kun je met Kofe Caffeine Tracker

Met  Kofe Caffeine Tracker kun je invoeren welke cafeïnedranken jij op een dag drinkt. Denk bijvoorbeeld aan koffie, maar ook aan Red Bull of andere bekende  dranken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen drankjes in te voeren die nog niet in de database van  de app  staan. Inmiddels is de database voorzien van zo’n  700 verschillende drankjes. Vervolgens berekent  Kofe Caffeine Tracker precies hoeveel cafeïne je binnen krijgt.

Verder laat  Kofe Caffeine Tracker zien wanneer alle cafeïne is uitgewerkt, wat handig is voor degenen die graag willen weten of ze in de avond nog een kop koffie kunnen drinken. Daarnaast kun je nieuwe dranken gewoon in milliliters invoeren en heb je de optie om jouw maximale inname van cafeïne aan te passen. Normaliter staat deze op 400 milligram per dag.

Download  Kofe Caffeine Tracker

Kofe Caffeine Tracker is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Kofe Caffeine Tracker in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu