De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Kongregate brengt 300 gratis games naar Android (update)

Redactie
19 januari 2011, 11:04
1 min leestijd
kongregate

Kongregate is een website met tienduizenden gratis Flash-games. Maandelijks bezoeken dertien miljoen unieke bezoekers deze site om een spelletje te spelen. Kongregate belooft dat er binnenkort een gratis Android-applicatie uitkomt met 300 spellen. Dit betekent dat je de beste spellen van de website op de mobiele applicatie kunt spelen. De games worden dynamisch geladen, zodat de app niet veel ruimte op het interne of externe geheugen van je telefoon nodig heeft.

Jim Green, de bestuursvoorzitter van Kongregate, laat weten dat de applicatie voor Android het bereik van het bedrijf vergroot en een mooie volgende stap is:

Lees verder na de advertentie.

“In creating the Kongregate Arcade, we wanted to solve the game discovery problem that all Android owners have shared. It was important to reinforce our mission to provide gamers with great free games anytime, anywhere, and to broaden the reach of the Kongregate community across multiple platforms. The arrival of Kongregate Arcade is the perfect next step in that strategy.“

Natuurlijk staan er meer van dit soort applicaties in de Android Market, maar 300 spellen in één app? Dat is uniek! En de ontwikkelaar belooft dat er wekelijks nieuwe games worden toegevoegd. Wat je nodig hebt? Een telefoon met Android 2.2 (Froyo) en Flash 10.1.

Kongregate Arcade is waarschijnlijk binnen enkele dagen in de Android Market verkrijgbaar.

Update
De applicatie is al te downloaden! Ga naar http://www.kongregate.com/android in de mobiele browser en download de applicatie.

Via: Android Community

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu